3 часа - толкова време отне на Юлиана Мицева да изгребе

...
3 часа - толкова време отне на Юлиана Мицева да изгребе
Коментари Харесай

Лъч надежда от столичния квартал Надежда СНИМКИ

3 часа - толкоз време лиши на Юлиана Мицева да изгребе свлечената пръст по плочките край блока, в който живее в столичния квартал " Надежда ", да събере листата, да постави бордюри, които не костват нищо, тъй като са взели участие в плана " Зелена София " и да измете по-късно.

" Този пост не е с цел да се лаская или да групирам лайкове. Този пост е по тази причина, тъй като от нас зависи да живеем в по-красиво, подредено и приветливо място, и по тази причина, какъв брой малко време лишава това ", написа дамата в обществената мрежа Фейсбук.

Юлиана Мицева е безапелационна, че в случай че всеки един от нас отдели по 3 часа месечно и се погрижи за мястото, където живее, и най-много спре да замърсява, сигурно ще надминем и Швейцария - страната, която се слави с безупречна непорочност.

" Само да вметна, че от 15 години, в които живеем тук, нито един от съседите ми не е слезнал да опустоши под терасите зад блока, където се събират тонове отпадъци и листа. За тревните площи да не приказваме... ", отбелязва тя.

Жената от " Надежда " без подозрение вдъхна вяра, тя получи и доста възторженостти за това, което е сторила, само че и за посланието, което предава посредством обявата си.

" Бих желала да сте ми съседка! ", написа в мненията под поста Светла Котева.

" Уникална работа! Браво! ", добави Мариана Антонова.

" Адмирации! И нека остане по този начин поддържано или най-малко да не го разрушават ", коментира Десислава Вълкова.

Юлиана не пропусна да благодари на хората за благите думи и означи:

" Ще се веселя, в случай че даже и няколко от всички 524 харесали обявата, съм стимулирала да създадат нещо хубаво за мястото, в което живеем. И в никакъв случай не се отхвърляйте! 15 години поддържах градинка пред жилището в центъра на София, в което съм се родила. Десетки пъти са чупили оградки и култивиран аксесоари, късали и изкоренявали цветя. Понякога ми е идвало да асфалтирам, или да засадя единствено магарешки бодили, само че не преставам да се боря и да имам вяра, че един ден всичко това ще спре. Затова обаче би трябвало да има съответно, ангажирано и отговорно гражданско общество ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР